Rólunk

Kedves Látogató!
Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzunk!
A kertészetet immár több, mint 25 éve nyitottuk, 1995-ben. Kezdetben csak mi, a két alapító tulajdonos, Sarkadi Ferenc és Sarkadiné Szelmann Magdolna voltunk a vállalkozás vezetői és alkalmazottai egyaránt. Az volt a célunk, hogy kiváló palántával és csemetével lássuk el a vásárlókat, és így elégedett vevőkre tegyünk szert. Ez a célkitűzés olyannyira sikerült, hogy az idő múlásával egyre több és több kéréssel fordultak hozzánk az emberek, és mi megragadva a lehetőséget úgy gondoltuk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kéréseiket teljesíteni tudjuk. Így lett a palánta nevelésből és gyümölcsfa lerakatból kertészeti áruda.
A kezdetben kétszemélyes üzlet az évek során oly mértékben bővült, hogy szükségessé vált a létszám fejlesztése. Kollégáink kiváló szakemberek. Az idő múlásával pedig a család is felcseperedett, így mára már a második generáció is kiveszi a részét a munkából, és igazi családi vállalkozásként működünk tovább. Célunk, a folyamatos fejlődés, hogy generációról generációra szálljon ez a szép szakma.

2015 Áprilisában kertészetünk alapítója Sarkadi Ferenc elhunyt. Azzal tisztelgünk előtte, hogy az Ő eszméinek (tisztelet, becsület, barátságosság) nyomán folytatjuk üzleti tevékenységünket ahogy eddig is tettük.

Kertészetünkben foglalkozunk konténeres díszfák, díszcserjék, örökzöldek, lágyszárú évelők, egynyári virágok termesztésével, hazai termelők kiváló árujának forgalmazásával. Széles választékban kaphatók: gyümölcsfák -közte ősi tájfajták-, bogyósok (szőlő, málna, ribizli, egres,…), szamóca…..stb.
2009 óta mediterrán olasz dísznövények közvetlen importja is a profilunkba tartozik. Minden alkalommal személyesen válogatjuk ki a növényeket, ennek köszönhető a kiváló minőség és a jó ár.
Virágboltunkban hetente megújuló cserepes szobanövény választékkal várjuk vásárlóinkat.
Továbbá kaphatók: kerti szerszám, növényvédőszer, műtrágya, szerves trágyák, vetőmag, fonott, műanyag és kerámia kaspó, műanyag cserepek (7-70cm), műanyag virágládák, kerámia ültetőcserepek, kerámia dísztárgyak és kisebb ajándéktárgyak, kiegészítők.

Vásárlóink bankkártyával is tudnak fizetni!