Rólunk

Kedves Látogató!
Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzunk!
A kertészetet immár több, mint 20 éve nyitottuk, 1995-ben. Kezdetben csak mi, a két alapító tulajdonos, Sarkadi Ferenc és Sarkadiné Szelmann Magdolna voltunk a vállalkozás vezetői és alkalmazottai egyaránt. Az volt a célunk, hogy kiváló palántával és csemetével lássuk el a vásárlókat, és így elégedett vevőkre tegyünk szert. Ez a célkitűzés oly annyira sikerült, hogy az idő múlásával egyre több és több kéréssel fordultak hozzánk az emberek, és mi megragadva a lehetőséget úgy gondoltuk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kéréseiket teljesíteni tudjuk. Így lett a palánta nevelésből és gyümölcsfa lerakatból kertészeti áruda.
A kezdetben kétszemélyes üzlet az évek során oly mértékben bővült, hogy szükségessé vált a létszám fejlesztése. Kollégáink kiváló szakemberek. Az idő múlásával pedig a család is felcseperedett, így mára már a második generáció is kiveszi a részét a munkából, és igazi családi vállalkozásként működünk tovább. Célunk, a folyamatos fejlődés, hogy generációról generációra szálljon ez a szép szakma.

2015 Áprilisában kertészetünk alapítója Sarkadi Ferenc elhunyt. Azzal tisztelgünk előtte, hogy az Ő eszméinek (tisztelet, becsület, barátságosság) nyomán folytatjuk üzleti tevékenységünket ahogy eddig is tettük.

Kertészetünkben foglalkozunk konténeres díszcserjék, lágyszárú évelők, egynyári virágok termesztésével, hazai termelők kiváló árujának forgalmazásával. Széles választékban kaphatók: gyümölcsfák -közte ősi tájfajták-, bogyósok (szőlő, málna, ribizli, egres,…), szamóca; valamint díszfák, díszcserjék, tuják, fenyők….
2009 óta mediterrán olasz növények közvetlen importja is a profilunkba tartozik. Minden alkalommal személyesen válogatjuk ki a növényeket, ennek köszönhető a kiváló minőség és a jó ár.
Virágboltunkban hetente megújuló cserepes virággal várjuk vásárlóinkat.
Továbbá kaphatók: kerti szerszám, növényvédőszer, vetőmag, fonott és kerámia kaspó, műanyag cserepek (7-70cm) és kisebb ajándéktárgyak, kiegészítők.
Szolgáltatásaink: szaktanácsadás, növényvédelmi tanácsadás, házhoz szállítás.

Vásárlóink bankkártyával is tudnak fizetni!